| alexacryss a întrebat:

Buna seara.Eu am o mare problema, cel putin asa cred eu, ca este destul de grava...imi cad firele de par de la sprancene...
Am fost la doi dermatologi pana acum : unul mi-a dat sa ma dau cu o crema si sa fac muuuulte analize, iar celalalt m-a sfatuit sa nu dau cu absolut nimic pe ele si s urmez un mic tratament, cu eurovita si aerius! Am facut si analize de sange si nu am nicio boala care imi poate provoca lucrul acesta! Parul nu imi cade exagerat, nici genele, insa cu sprancenele mi-e foarte teama sa nu raman fara, in plus ma mananca zona aceea si apoi imi apar niste chestii de parca ar fi matreata! Va rog mult, am foarte mare nevoie de un alt sfat.Va multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| elena_4396 a răspuns:

Iti recomand sa folosesti uleiul de ricin. Se gaseste in farmacie si se aplica seara pe sprancene inainte de culcare cu un betisor ce contine vata.

| romanionu a răspuns:

Sar putea sa iti cada si din cauza stresului
E adevarat, oricat de penibil ti s-ar putea parea asta.

| leuyh a răspuns:

Eu iti zic sa te calmezi sa mai faci cateva controale ...ai incredere...va fi binewinking