Nu este nici o problema stay linistita o sa iti vina la momentul potrivit sunt unele fete care la vine la 18 ani deci nu te panika stiu ca spun, totusi eu am 13 ani jum si sunt f dezvoltata arat k ded 15:X si ii privinta copiilor o sa faci cred:X fundita?
Mai stai sa le luam pe rand. zvoltarea este un factor important dar conteaza si organismul.nu ai de ce sa te panichezi.iar in ceea ce priveste copii nu are rost sa te gandesti aiurea.cand vei fi mai mare ai sa te casatoresti si ai sa faci si copi daca iti doresti dar ai doar 12 ani acum tu esti un copil si ar trebui sa te bucuri de copilarie
Sa stii ca la 12 ani jumatate este dstul de devreme. In mod normal vine in jurul varstei de 14 ani. Daca nu iti vine pana la 17 ani atunci ar fi motiv de imgrijorare. Plus ca menstruatia nu este deloc placuta si gandeste'te ca ele vor suferi mai mult cu pentru ca le'a venit mai devreme. Tu stai linistita! Iti va veni atunci cand corpul tau va fi pregatit!:*
Hello? e obligatoriu sa vin la 12?
stiu persoane caruia iau venit la 19 ani si nu s-au mai plans...
o sa-ti vina stai calma si o sa poti face cati copii vrei Ciao. funditia?:*
Nu iti fa griji iti va veni nu te grabi sigur vei putea avea un copil dai funda sunt primul