Poate apasa ceva pe nervul optic, poate fi si o problema de circulatie ca tensiunea marita sau poate fi o problema de vedere. Aceasta intrebare este pe tema medicala, fara suparare dar te mut la categoria respectiva.
Vederea n-are nicio legatura. Daca e sa ramana insarcinata, desi e putin probabil, cu siguranta n-o sa-ti dai seama de asta intreband-o cum sta cu ochii.
Bună!
N-am priceput ce legătură este între problemele oculare ( de vedere ) şi o eventuală sarcină
Oricum, dacă aţi folosit CORECT prezervativul şi l-aţi verificat după actul sexual ( să NU fie rupt ), atunci NU are cum să rămână însărcinată!
Toate cele bune.
N-are fratele meu nicio treabă vederea cu sarcina, stai liniștit. Crește, se dezvoltă, eu știu. Este o fază de moment, poate are probleme și acum le descoperă. Calm! Nu e nimic grav.
Eu personal nu am auzit niciodata ca vederea sa aiba vreo legatura cu sarcina..Acum nu stiu..asteapta mai multe raspunsuri, dar pentru a te linsti ar putea sa faca un test de sarcina. Este ieftin si foarte usor de folosit!