| Ioana01019 a întrebat:

Buna seara fetelor! Cele care nu aveti ciclul regulat, cat v-a intarziat cel mai mult? Eu am facut si un test de sarcina, ba chiar doua dar au fost negative

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| AndreeaXMaria a răspuns:

11 zile atunci când am avut o răceala mai puternică, in rest ori îmi vine mai devreme ori îmi întârzie 1-2-3 zile…

| MrGeo1975 a răspuns:

Nu uita ca trebuie sa mergi la ginecolog. Fiecare femeie are corp care reacționează diferit când e forma de menstruație.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

2 săptămâni! Dar eu sar peste mese și mănânc noaptea

| dullcat a răspuns:

Aproape o luna.In momentul in care nu poate fi vorba de sarcina dar menstruatia nu apare timp de 2-3 luni, e timpul pentru o vizita la medic.

| Violleta2022 a răspuns:

Ciclul neregulat vine aleator cand vrea el, uneori dupa 5-6 saptamani, alteori dupa 2-3 luni.
Intrebarea ta nu are nici o logica, fiindca ciclul neregulat NU poate sa vina standard, tocmai pentru ca este neregulat si nimeni de pe fata pamantlui nu stie cand ii vine urmatorul ciclu, cand se petrece ovulatia samd.

Un test corect de sarcina (pentru femeile care au ciclu neregulat) se poate face DUPA 21 de zile de la ultima partida sexuala!