anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fratele meu a fost diagnosticat cu cifoza toracală si hiperlordoza lombara.A fost la kinetoterapeut cam 15 sau 20 de ședințe.A terminat ședințele rămânând cu câteva exerciții in memorie.El dorește sa meargă la o sala cu un antrenor personal pentru a lucra serios muschii spatelui, cei ai abdomenului si ce mușchi mai ajuta la postura. Mai dorește sa adauge si câte o ora de inot. Intrebarea este : Un antrenor personal il poate ajuta in aceasta problema a lui?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Tusamadalina a răspuns:

Pai il poate ajuta insa cel mai important est ca fratele tau să aiba vointa

3 răspunsuri:
| alinadianaaa a răspuns:

Cel mai bine este sa se tina de sedintele de kinetoterapie il vor ajuta foarte mult

| Kyttynna a răspuns:

Buna,

Eu zic sa dicuti tu si fratele tau cu un antrenori de la mai multe sali si sa le spui exact exercitiile de care are nevoie pentru recuperare, eventual si la ce aparate sa le lucreze si sa pui problema si daca respectivul a mai lucrat cu oameni cu diverse situatii medicale. Ca sa iti faci o idee de cat de pregatit ar putea fi sa faca fata eventualelor situatii neprevazute sau cat de rabdator este, pentru ca nu ii poate impune efectuarea exercitiilor intr-un ritm alert. Incearca sa porti interviu cu mai multi si in functie de raspunsurile lor decide fratele tau in jurul carui antrenor s-ar simti mai confortabil.
Sanatate multa si sa auzim de bine!

| Gabidan2000 a răspuns:

A fost la o groaza de doctori de specialitate, iar acum a fost la un doctor generalist destul de renumit si acesta i-a spus ca poate lucra muschii la orice sala si sa meargă la bazin.Dar deja fratele meu e in ceata.A fost si la kineto, dar el fiind si mai slăbuț a zis ca dacă tot are problema asta si trebuie lucrat sa, vrea sa își lucreze tot corpul.Acum ii e si teama sa nu facă mai rau.