| ___TL5G a întrebat:

Bună seara,ieri am avut o problemă care s-a manifestat prima dată cu puncte negre in fața ochilor și nu putea-m să citesc fiindcă nu vedeam ultimile litere de la cuvânt,iar după a început cu amorțirea mâinii,de la degete treptat treptat toată mâna până în jurul feței, și am simțit până în limbă.A durat cam vreo 5minute chestia asta, dar după a început să mă doară capul rău. Oare ce mi -să intâmplat?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ___TL5G explică:

Mă simțeam., ca și anesteziat, și a început prin furnicaturi

| sweetys a răspuns:

Poate fi migrena( aparent se manifesta sub mai multe forme, nu doar durere de cap) sau un avc minor. Depinde si de istoricul tau medical, dar si de stilul tau de viata. Nu suntem doctori pentru a-ți da un diagnostic, dar te indrum sa mergi la medicul de familie.