| hhgf a întrebat:

imi cade parul nu stiu ce sa mai fac(md)sadam baut si vitamine dar nu ma ajuta.ce sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Azµre a răspuns:

Te duci la dermatolog cea mai frecventă cauză este o ciupercă!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Impotriva caderii parului iti recomand sa incerci asta:
o lingura de gaz, o lingura rom, o sticluta de vitamina A(uleioasa), un galbenus de ou.Amesteci bine, aplici pe parul spalat, incepand de la radacina spre varfuri.Lasi timp de o 1/2 ora, clatind apoi foarte bine parul.
Tratamentul se poate face la 2 saptamani.
Te pup!

| AlexaSiAtat3 a răspuns:

Ar trebui sa te duci la un doctor endocrinolog.El stie cel mai bine.

| prisacarul56 a răspuns:

Fiind apicultor i-ti recomand un tratament naturist preluat din faimoasa revista"Weekly World News" care apare in Canada.Cei care au probleme de caderea parului sau calvitie pot aplica pe par o pasta alcatuita din ulei de masline fierbinte, o lingura de miere, o lingurita de scortisoara pudra, inainte de baie, lasand-o sa actioneze aproximativ 15 minute, dupa care se spala parul. Sper ca sfatul meu sa-ti fie de folos si-ti doresc tot binele din lume.

| Nimixpecial a răspuns:

Daca nu ti-ar cadea parul ai arata ca Chewbacca.

| Dianka259 a răspuns:

Cred ca cel mai bine ar fi sa consulti un medic endocrinolog. Posibil sa ai ceva derglari hormonale care sa-ti produca aceasta neplacere. Eu am avut un moment in viata cand mi s-a indesit mult parul, dar faceam un tratament naturist dupa o operatie dificila.Incearca sa faci un tratament Favisan. Cauta pe net si vezi cum poti contacta distribuitorii din tara in functie de orasul unde locuiesti.
S-au:
Uleiul de ricin la fel ajuta mult!