Cretificatul medico legal se poate scoate in primele 24 de ore dupa accidnet sau trauma, nu dupa 3 luni fiindca nu poti dovedii nimanui ca ai arsuri de la epilarea cu laser.
Daca ai poze si dovadă ca e de la ședințele cu laser plus daca ai dovadă despre a el loc, ca ai fost acolo, ai plătit, poți sa încerci
Imi pare foarte rau sa aud asta. Personalul din saloane nu e intotdeauna calificat.
Eu am preferat sa ma imbrac si sa plec acasa cand am simtit ca fatuca cea noua imi arde pielea. Si e un salon unde epilarea laser e singura procedura! Personalul de acolo ar trebui sa stie, dar gagica incepuse sa ridice tonul si sa se contreze cu mine, ca ea stie mai bine. La urma urmei, pielea mea e la bataie, asa ca m-am imbracat si am plecat. Am reprogramat si am cerut in mod expres sedinta sa fie cu tipa cea veche.
Cum au scris si altii, trebuia sa scoti certificatul medico legal atunci
https://www.tpu.ro/......-pe-toata/
In cazul tau ai urme, ai foaia de observatie, deci cred ca ai putea obtine un certificat.
Iti urez succes si asta ar trebui sa-i faca mai atenti pe patroni la personalul pe care il angajeaza!