| MissFashionPrincess a întrebat:

In fiecare dimineata, cand ma duc la scoala, din cauza frigului, ma dor ingrozitor de tare mainile...la fel se intampla si cand ma spal cu apa rece(de fapt apa normala de la robinet)... se inrosesc, si apare o durere urmata de piscaturi si mancarimi la nivelul pielii. Ce poate fi?

Va multumesc. O seara placuta!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| LoveYourLifeDelly a răspuns:

Ai avut mana rupta vreodata? daca da cred ca de aceea. Altceva nu stiu ce poate fii dar totusi te sfatuiesc un consult medical n-ar strica deloc :*

| flavia002 a răspuns:

S-ar putea sa fi alergica la sapunul pe care il folosesti dar ori cum ar trebui sa consulti un medic. Sper sa te faci bine!

| CosminCSM00 a răspuns:

Roaga-te sa nu fie reomatismul. Nu prea stiu ce altceva ar fi dar imbraca-te si tu mai gros, i-ati niste manusi fara degete si cel mai bun lucru ar fi sa te duci la doctor,.

| Kodokuna a răspuns:

Durerile la frig sunt de obicei simptome ale reumatismului. Daca traiesti intr-o zona umeda,e ceva destul de obisnuit.
Cat despre mancarimi, e probabil o alergie la sapun, sampon sau ce ai prin baie.De exemplu eu am aceeasi reactie la detergentul de rufe.
http://ro.wikipedia.org/wiki/Reumatism
Sper ca ti-am fost de ajutor.Sanatate!

| oompaloompa a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa le spui parintilor si sa consulti un medic