In cazul tau ar fi necesar o investigatie de specialitate aprofundata: analiza secretiilor (pentru a afla originea tesuturilor precum si eventualele bacterii care provoaca iritatia mucoaselor, dar poate si analiza laparoscopica si de TBC.
Asemenea investigatii se pot face la clinici ORL si/sau de TBC.
Medicul de familie va trebui sa-ti faca bilet de trimitere pentru investigatii.
Buna. Eu iti recomand doua lucruri. Primul lucru este acela sa iti faci un exudat faringian si unul nazal. Al doilea lucru pe care ti-l recomand sa il faci este sa iei legatura cu un medic pneumolog care s-ar putea sa iti dea de capat problemelor tale si care ti-ar putea face un examen de sputa. Nu uita de exudate (faringian si nazal) deoarece este foarte important sa vedem daca nu cumva exista ceva stafilococi/bacterii si/sau alte microorganisme care sa dea aceste simptome.
Am uitat sa mentionez. Exudate am facut, probe la ceea ce scuip am facut, de asemenea, si nimic in neregula.
Du-te la medicul de familie vorbeste despre aceata problema si sa-ti faca un bilet de trimitere pentru ORL si dupa du-te la un pleomolog sa vezi daca nu e de la plamani si nu uitra sa duci niste probe din acea secretie si la un laborator. Sanatate si mulT succes in tratarea acesteia.
Carmen133 întreabă: