| Alexandru7890 a întrebat:

Bună seara! Țin sa va mulțumesc tuturor celor care mi ați răspuns la întrebări și m ați încurajat sa trec cu bine peste dischinezie biliara.Am urmat tratamentul și ma simt mai bine, mai am uneori disconfort dar este în regula.De câteva zile am o problema care durează 2 3 zile pe urma apare peste 5 6 înapoi.Ma doare capul suportabil asa pot sa zic.Beau apa mananc nu mai iau suplimente înainte luam ulei de peste mollers zinc vitamina c vitamina d3.Acum nu știu de la ce e durerea de cap. Ochii nu ma dor sa zic ca trebuie consult oftalmologic.Dar când ies pe afara cu prietenii când ma joc pe calculator sau fac alte interacțiuni uit și nu mai am nimic.De la ce sa fie?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Durerile de cap sunt stans legate de problemele organelor care sufera.
Colecistul tau este in mare suferinta, de aceea ai inca acesta durere de cap.
Tine regim alimentar si colecistul isi va reveni iar durerile de cap vor dispare. Sanatate multa!

| Alexandru7890 explică (pentru Violleta2022):

Mersi mult!