| Iahimder a întrebat:

Buna seara.
In ultima perioada am lucrat mai mult prin strainatate si ca atare nu am platit contributii la sistemul de sanatate. Acum as avea nevoie de un medic stomatolog insa vreau sa stiu dinainte la ce sa ma astept asa ca tocmai de aceea scriu si acest mesaj. Ca sa pot beneficia de consultatii trebuie sa platesc acea contributie pentru o perioada anterioara? Sa merg la un cabinet particular?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Raducons a răspuns:

De preferat sa mergeti la un cabinet particular, oricum trebuie platit pentru ca nu sunt acoperite servicile stomatologice, nu sunt subventionate de stat.Cautati un medic bun privat!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Mergi la particular pentru ca aia de la stat mai mult fac treburi de urgenta si nu poti sta linistit ca a lucrat bine. Toti dentistii lucreaza la patron sau isi deschid cabinet, cauta dentist cu recenzii pe internet ca sa mergi la sigur

| RobertMoon a răspuns:

Eu când m-am dus la stomatolog nu mi-a cerut nimeni cardul de sănătate sau ceva de genul, am impresia că stomatologia e separata fața de sistemul de sănătate public de la spital etc, deci decât plătești consultația sau intervenția, ce îți face doctorul și asta e tot.

| Antopuff a răspuns:

Cabinet particular, nu plătești nimic la stat ci doar consultatia la medicul respectiv (sunt unele cabinete la care consultatia este gratis) si eventual procedura de care ai nevoie.