Posibil sa-ti fi picat putin din acel tratament care ti-a fost pus in masea si acum simti orice schimbare de temperatura... apa rece, aer rece etc.
daca te doare nu e bine, inseamna ca tratamentul nu si-a facut efectul cum trebuie si probabil luni iti va pune tratament din nou ca sa-ti omoare nervii si vei mai astepta cateva zile pana va incepe sa-ti plombeze maseaua. e spre binele tau sa stai cu acel tratament cat mai mult ca sa-ti omoare nervii, ca altfel cand iti va umbla dentistu pe canale la masea ve umbla si tu pe pereti de durere.
eu am stat 2 saptamani cu acel tratament si n-am avut dureri prea mari cand mi-a fost plombata.
numa' bine!
Bună!
Cel mai probabil, este vorba de o infecţie şi nervul NU a fost "omorât" ( altfel NU te-ar durea )!
Probabil că NU au fost curăţate suficient de bine canalele radiculare - vezi detalii la linkul :
http://www.colgate.ro/......tment.cvsp
TREBUIE să mergi cât mai curând la stomatolog.
Până atunci, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.
Toate cele bune.
De la orice. Incepand la o fisurare a plombei pana la schimbarea temperaturi din mediu ambiant.ia un analgezic.
Deeaandreea9156 întreabă: