E posibil sa fie de la coloana, cum zici. Poate ai stat mult timp intr-o pozitie incorecta, cocosata, cu gatul in fata. Cam asa se ajunge cand se sta la calculator.
De ce nu faci si un rmn cervical? Mergi cu el la un neurolog bun. Daca e ok, poate iti recomanda sa faci kineto, masaj... imbunatatesti musculatura spatelui, postura, flexibilitatea etc. O sa ai nevoie de un kinetoterapeut bun daca te hotarasti sa faci.
Hello! Chiar mâine am control la Recuperare medicala.Am făcut si in zona de cervicala, a ieșit ușoară scolioza.Totusi ma gândesc, atâtea simptome de coloana? Și totul a inceput de când am făcut acea întindere la gât. Mersi mult, totuși!
Seara bună!
Se poate sa fie de la coloana. Sper sa te refaci cu kineto. Vezi sa nu dai peste vreun chiropractor pe acolo... ca miscarile bruste sunt riscante in zona cervicala.
Buna! Am fost azi la un doctor bun, și mi-a zis ca e ceva neuro.Din păcate uneori nu e totul chiar așa roz
Totusi multumesc! Aveți grija de dumneavoastră!
Sanatate. Recuperare grabnica!
Buna. Mda atâția medici…, e trist ca, observ ca unii nu prea își dau interesul îndeajuns desi plătești. O sa incerc toate variantele.Desi s-ar putea sa ai un pic de dreptate, fiindcă seara îmi e mult mai rău, am impresia ca leșin.Totusi mersi. Toate cele bune!