Nu ai cancer si nici vreo leziune precanceroasa. Ai o infectie destul de severa si e important sa te duci cat mai curand la medic pentru tratament, altfel se va croniciza si va fi tot mai greu de tratat. Medicul care a examinat lama considera ca infectia este atat de grava, incat recomanda repetarea analizei dupa tratament in asa fel incat sa se asigure ca s-a vindecat. Nu intarzia vizita la medic!
Draga, eu nu cred ca in asemenea caz ai avea "motive obiective" sa nu mergi la medic!
Este o prezumtie ca, ai antecedentele sa se declanseze un cancer (spus pe limba "bucatareasca").
Daca nu-ti faci tratamentul la timp si nu faci examinarile ulterioare recomandate risti un cancer "de toata frumusetea"!
Este sanatatea si chiar viata ta in joc!
Si acum mai gandeste-te cat de "obiective" iti sunt motivele sa nu mergi la doctor, la tratament...
Doar cineva care este cadru medical poate sa te lamureasca sfatul meu este sa urmezi tratamentul si sa mergi la medic ceva nu este in ordine....sau scrie la "Medicul va sfatuieste"vei primi raspuns in 24 de ore.