| GeorgeGabriel20001 a întrebat:

Buna seara.In urma cu fix un an m-am operat/extirpat un chist sebaceu care era fix în frunte.Nu era ceva gigant, dar nici nu se poate trăii cu el în frunte. Avea in jur de 2-3 cm, deci foarte inestetic.Acum,la un an distanta in zona respectiva s-a format din nou "un guguloi", nu la mărimea celui anterior, dar probabil vas ajunge in maxim 5-6 luni.Intrebarea mea este următoare:Este ceva normal in reaparitua lui? Sau poate fi ceva grav? O sa merg și la medic, dar pentru mine ar conta o ideea in prealabil sa o am înainte de a merge la medic.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| antimulte a răspuns:

Mergi la medic, nu e prea normal fix in aceeasi zona. Acum depinde si de varsta, sex, alimentație, stil.de viata, produse cosmetice folosite etc