| Maariiaa a întrebat:

Bună seara.

În zilele noastre, se consumă foarte mult chipsurile. Cu toții știm că sunt nesănătoasă, ne fac rău dar tot nu ne îndurăm să le gustăm, să consumăm chiar zilnic.
Nu pot să mint, și eu mai gust, dar foarte rar.
Ce părere aveți despre aceste chipsuri, cât de des/rar/deloc le consumați.
Ați vrea să dispară de pe piață?
Fiți sinceri! Chiar sunt gustoase, dar foarte nesănătoase.

Numai bine!
Dau fundă și voturi.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| stress a răspuns:

Sunt atatea lucruri nesanatoase pe care le mancam zilnic, numai de chipsuri nu mi'e mi-e frica laughing

| dentartes a răspuns:

Am consumat si eu candva, nu foarte des dar ma tentau. acum am 4 ani de cand nu m-am mai atins de chipsuri. da, daca ar fi scoase de pe piata s-ar reduce considerabil multe probleme gen HTA, cancer si ce e mai des intalnit, obezitatea. dar sa nu uitam ca in spatele a tot ceea ce apare pe piata mai exista si unele afaceri cu profituri substantiale. toate E-urile alea pe care le contin chipsurile dau dependenta, si de aceea parca de ce mananci de ce ai mai manca si uite asa nu poti sa renunti la ele. automat ca producatorilor le convine, creste dependenta -> creste vanzarea -> creste profitul. nu sunt vinovati cei care produc, vinovati suntem noi, cei care cumparam rahaturile astea, in fond ne-o facem cu mana noastra si ne mai miram de ce la 20-30 de ani avem tot felul de boli de care pana mai ieri nici nu se auzea. in fine, o alimentatie sanatoasa face totul. Doamne ajuta!

| fluturas2 a răspuns:

Buna!
1.Eu mananc destul de rar cipsuri.
2.Da eu as vrea deoarece aceste cipsuri pot cauza boli
3.Eu sunt de parerere ca aceste cipsuri sunt nesanatuasa si cu cat mai multe zile trec ele sunt consumate din ce in ce mai mult asa ca feriti va de acestea
Funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eeeeh, cartofi prăjiți conservați oh go on.
Mie nu îmi plac, sunt prea condimentate si false. Mă simt de parcă aș mânca Delikat pe pâine.

Când eram mică le consumam ca acum cola (vezi răspunsul meu de la întrebarea ta anterioară). M-am plictisit de ele pur și simplu și-am realizat că sunt niște porcării.

Dar nu uita, omenirea are și probleme mai importante. Și nu ne mai gândim la sănătate când ne e foame și ambalajul ne face poftă...