| Shakirrraaa a întrebat:

Iubitul meu are un nod in zona genitala cam pe acolo unde ii la femei multele lui Venus in fine am fost la medic si a zis ca ii din cauza cum s-a ras din cauza unui fir de par... Acel nod are si puroi si i-a dat tratament. Intrebarile mele sunt: are ceva daca intretin relatii sexuale cu el? Si daca intretin exista posibilitatea sa imi transmita mie acel puroi? Rog seriozitate. Fundita :*

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| corbulalbrosu a răspuns:

Acel "nod" este de fapt o inflamatie purulenta, un FURUNCUL format la baza unui fir de par. Va disparea in cateva zile in urma administrarii tratamentului prescris. Fiind vorba de un cos infectat in acel flegmon, abces, buboi sau "nod"cum ai zis, exista doar puroi care nu se transmite deci nu poate sa te afecteze deloc. Sanatate.

1 răspuns:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Mergi la doctor cu el sa il vada/consulte, raspuns mai serios ca ăsta nu o sa primesti, serios.