anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună seara! La baza limbii, am nişte bubiţe roşii iar în jur e albicios.Pe lângă asta îmi apar des afte în gură! Despre ce poate fi vorba? Nu am simptome ca dureri în gât,febră ş.a.m.d. P.S.mă spăl regulat pe dinţi, de 2 ori pe zi, inclusiv pe limbă.Îmi puteţi da nişte remedii înafară de a merge la doctor? Mulţumesc anticipat.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Glicerina boraxata dupa ce cureti limba.
Am o zi de cand am scapat...ce-a fost greu a trecut.
O seara bunahappy

| PeFuga a răspuns:

E posibil sa fie o candidoza bucala. Se ia tratament recomandat de medic. Daca vrei sa scapi altfel, poti incerca sa faci gargara (ajungand pana la baza limbii) cu apa cu bicarbonat de sodiu de cateva ori pe zi (2-3-4 sa zicem). Mai poti aplica un preparat pe baza de glicerina boraxata pe care il gasesti la farmacie (se tine la frigider si se aplica cu un betisor cu vata, insa este gretos de amar si s-ar putea sa iti vina sa vomiti). Dar cel mai bine mergi la medic! Multa sanatate!