Pai erau 180 de lei, dar o cutie, adica pentru un singur ochi. La OptiBlu ti-au calculat "totalul". Atunci cand iti cumperi lentile trebuie sa iei 2 cutii... Deci tot 360 de lei erau Si eu tot Air Optix Aqua port
Nu cred ca sunt aceleasi lentile, poate au titlul asemanator, dar nu cred sa aiba aceleasi caracteristici la aceasta diferenta d epret. Nu te uita la bani cand e vorba de vedere. Eu oricum nu as alege sau recomanda lentilele, chiar daca sunt f. tentante. Mai degraba as alege ochelarii, cu o rama potrivita fizionomiei, pe care nu trebuie sa-i schimbi nici la 3 luni si nici nu prezinta niciun risc daca ti-i cumperi dintr-un loc avizat si dupa un consult medical, evident. Lentilele sunt mult mai pretentioase si daca nu esti exagerat de atenta cu ele, poti avea probleme in timp.
Poate fi și diferenta, eu trebuia sa dau 320 lei la onioptic în tg, și le-am luat de undeva cu 150 lei, pe net sunt 120 lei, dar sunt zeiss, mai bine uita-te pe net și da-ți comanda, ca așa la oftalmologie mai baga și ei în preturi
Și când îți iei sa te uiți la caracteristici, sa aibă Multă apă, dacă se poate peste 50% și oxigen mult
Marianneftw întreabă:
Mario1996 întreabă: