| VampireBlood a întrebat:

Bună seara! La terminarea menstruației, timp de 2 zile apar niste scurgeri maronii, fluide, fără miros. Nu vin însoțite de dureri. Care ar putea fi cauza? As dori răspuns din partea persoanelor care au avut parte de experiențe asemanatoare sau sunt cadre medicale. Mulțumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Daughter a răspuns:

Hei.
E normal. La finalul menstruației sangele se coaguleaza mai usor si este mai greu de eliminat. De aceea apar acele pete maronii. Daca persista si capata miros cel mai bine ar fi sa consulti un medic ginecolog.
Daca esti virgina iti poti face si un control la endocrinolog, poate e vreo dereglare hormonala. Sper ca te-am ajutat.

| mariesprouse a răspuns:

Sunt niste "resturi" sa zic asa care apar dupa terminarea menstruatiei ca semn ca uterul se curata complet. Si eu patesc asa si medicul mi-a spus ca e perfect normal.