| Ioana1984 a întrebat:

Buna seara la toata lumea.Eu am o mare nelamurire, doctorul meu ginecolog a zis ca trebuie sa fac o operatie, laparoscopie, sau se mai numeste drilling ovarian, cica as avea o membrana care imi acopera ovarele si nu am ovulatia cum trebuie.Eu vroiam sa va intreb pe voi, daca este cineva care a facut aceasta operatie si daca ati ramas insarcinate si dupa cat timp.Mai vroiam sa stiu daca undeva in Romania face cineva aceasta operatie doar cu anestezie locala, sau in coloana. Mie doctorul mi-a zis ca-mi va face anestezie totala dar mie imi este frica.Multumesc pentru raspuns.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| kai a răspuns:

Standby mergi la cel putin 3 medici pana sa faci asa ceva, cand toti vor spune la unison ca trebuie laparoscopie, atunci fa-o.

2 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Operatia se face numai cu anestezie generala, nicaieri in tara nu se face altfel. Eu cunosc doua femei care au facut asa ceva, una a reusit sa ramana insarcinata, una nu reusise inca la 9 luni de la operatie.

Abh
| Abh a răspuns:

Si eu stiu femei care au ramas insarcintate dupa acest gen de operatie, una din ele la 2 luni.