Buna!
Nu cred ca iti va modifica si aspectul nasului, pentru ca asta e operatie estetica.
La varsta ta, nu iti recomand decat operatia de deviatie de sept, deoarece pana la 18 ani, aspectul nasului se va modifica, iar daca l-ai operat o data, nu vei mai putea sa il corectezi a doua oara.
Vrei sa iti rotunjeasca nasul, adica varful, nu? Eu asta am inteles.
In orice caz, deviatia de sept nu include si modificarea aspectului nasului. Asa ca ar trebui sa astepti pana la 18 ani.
Pfoaii, deci crede-ma eu imi doresc aceasta operatie de vreo 2 ani... si a sosit si momentul sa mi-o fac. deci oricum deviatia de sept trebuie neaparat facuta pentru ca nu pot respira nici bine si ma deranjeaza si ca aspect. Eu ianinte am vrut sa imi fac si rinoplastie dar dupa aia m-am, razgandit pentru ca mi-au spus multe persoane sa nu fac prostia asta pentru ca o sa sufar in viitor. si apoi m-am razgandit. m-am gandit numa sa mi-l rotunjeasca pentru ca da ii ascutit varful de aia am intrebat daca o sa mi se taie din os. Dar oricum iti multumesc :* :*
Crede-ma operatia de deviatie de sept este foaaaarte grea. stiu ce spun crede-ma! Gandeste-te daca in acelasi timp vrei sa ti-l mai si rotunjesti...
Daca tot spui ca e grea cunosti persoane care si-au facut operatia asta? sau ti-ai facut tu? As vrea sa stiu cat mai multe despre deviatia de sept daca ai putea sa imi spui. Te pup!
Da. prietena mea si-a facut operatia asta. am fost langa ea si am vazut prin ce a trecut. dupa ce a iesit din operatie ma refer. ai niste dureri oribile, nu poti sa mananci si nici macar sa te ridici din pat. si asta nu a durat doar cateva zile, vreo 2 saptamani nu a avut voie sa faca efort si sa iasa din casa. Fa-ti operatia daca ai neaaparata nevoie de ea, si nu o complica cu o ajustare pentru ca va fi cumplit de dureros.
Pffff o sa indur eu toate astea.
Si nu stii cate zile a stat prietena ta cu acele bandaje pe nas?
Si cand s-a dus sa le scoata a durut-o?
Cand a fost sa le scoata a durut-o destul de mult. si cu bandajul a stat vreo 4-5 zile. dar trebuia mereu sa se duca la doctor sa o curete acolo
Ok iti multumesc! :*