Toate tigarile dau dependenta, indiferent de brand. Toate contin nicotina, substanta care da dependenta. La fel si trabucurile, au aceleasi substante ca si tigarile, in mare parte, inclusiv nicotina. Intr-o tigara sunt peste milioane de substante toxice, faptul ca au mai putin gudron, chiar nu conteaza.
Uneori dependenta tigarilor este data de simplul gest de a duce ceva la gura sau a tine ceva in gura.
Poti incerca totusi, sa le inlocuiesti cu tigarile electrice sau cele pe baza de ulei.
Buna,sa nu iti treacă prin cap sa iei o Țigară electronica pentru ca este la fel ca si o tigara normala, conține nicotina pe care corpul tau o cere doar ca nu elimina fum ci abur.
Dacă te simți capabil sa fumezi doar o jumate de Țigară si după aia o arunci si in următoarele 8 luni nu mai fumezi succes poti fuma o jumate de Țigară dacă nu te simti capabil mai bine nu.
Mănâncă stick-uri sau "fumeaza-le", bomboane, ciocolata, ceva care iti tine gura ocupată.
Si eu m-am lăsat de fumat acum 6 luni si ieri cand am încercat sa fumez doar o Țigară nu mai mult, gustul era atat de nașpa încât am aruncat-o din prima.
Nu o sa iti mai placa gustul stai linistit, ți-e iti este dor de a face ceva cu mana si cu gura( da știu suna ca dracu ).
Multă bafta in continuare!
Salut. Nu exista tigari care sa nu dea dependenta, mai mica sau mai mare! Toate dau dependenta! Eu te sfatuiesc sa incerci sa te feresti de tigari! Inlegatura cu trabucurile, nu, nu sunt mai "sanatoase" sunt mult mai periculoase. Daca totusi u te poti lasa, cumparati o tigara electronica. Costa in jur de 100 de le dar eu zic ca e mai profitabil.
Succes