| CameliaCamyBlondina a întrebat:

Buna Seara.M-ar interesa sa aflu cand se pot pune cercelusi bebeluselor si cum ar trebui procedat? Sora mea urmează să nasca o fetita in prima parte a lunii Ianuarie.Se mai pot pune la externarea din maternitate de către o asistenta asa cum se punea pe vremea noastră? Se pot pune direct cei din aur?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Digikey a răspuns:

Lasati fata sa copilareasca si daca vrea sa-si gaureasca urechile sa fie decizia ei.
A fost initiata o petitie pentru a interzice gaurile in urechi la bebelusi si copii de varsta mica. Campania denumita 38 de grade desemneaza practica drept "o forma de cruzime asupra copiilor", adaugand ca "nu serveste niciunui scop, afara de cel al satisfacerii vanitatii parintilor" sau a vreunei matusi care nu are nimic de facut.

| brokxy a răspuns (pentru Digikey):

Da si mie mi-au pus si nu m-au intrebat acum am niste cercei in ureche pe care nici nu ii mai pot scoate ca sunt sigilati cumva. bag picioru crying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te interesezi ce asistenta pune si o rogi sa te ajute. Se pun direct cei din aur. Ocupa-te inainte de externare

| CameliaCamyBlondina explică (pentru anonim_4396):

Mersi pentru sfaturi, vom încerca să facem asa.O altă mămica ne-a recomandat sa ii punem cu pistolul cand va împlini 6 luni sau un an însă metoda aia cu,, împușcatul,, nu mi se pare tocmai ok mai ales ca doamnele de la bijuterie nu au nicio pregătire medicală.