Bună.
Posibil să fie ficatul, consultă medicul de familie cel puțin!
Pa, pa.
Posibil sa fie ficatul sau bila, si eu am patit ceva asemanator asta vara. Daca ai mancat ceva cu multa ciocolata, crema, grasimi se mai intampla sa te doara pentru ca astea sunt greu de digerat.Cumpara de la farmacie un medicament care usureaza digestia si ajuta evacuarea bilei gen Colebil. Daca nu vrei pastile fa-ti un ceai de pelin sau anghinare.
Am mancat foarte mult finetti si prajitura. De aceea ma gandeam ca e ficatul. Pot sa alerg si sa sar cum vreau. Nu e o durere insuportabila, dar e enervanta.
Foarte posibil.Incearca sa nu te umpli cu mancare de paste, sa nu il fortezi.
Daca este pe fata si nu pe spate, atunci da, este ficatul.
Daca este pe spate este rinichiul.
Du-te la doctor daca te doare tare sau de mai multe zile.
Poti sa iei " Liv52 " = un medicament de protejare a ficatului, ce este si pastila si sirop. Ala il iei atunci cand te doare, mananci vinete, grasime ( ceea ce nu sunt bune deloc pentru ficat, il afecteaza ).
Am luat medicamentul asta o luna.
Il mai iei si cand iei multe medicamente, ca si tratament. Cand le iei, trec prin stomac si prin ficat, si iar il afecteaza. Si Liv52 il protejeaza.
Funda?
Da este posibil. Poate ai facut efort prea mult sau ai mancat ceva ce nu ti-a priit si de-aia.
Poisibil sa ai apendicita (zic si eu) daca nu te poti misca sau nu pot merge posibil sa fie asta deoarece am avut si eu cineva din familia mea si i s-a intamplat asta (avea apendicita)iti recomand sa consulti medicul!
Deeaandreea9156 întreabă: