| BEATRICE654 a întrebat:

Buna seara ma numesc irina si am 20 de ani am un copil de 3ani si de 5 luni ma doare sanul drept si cred ca am si un nodul va rog sa imi raspundeti la aceasta intrebare multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la ginecologul tau cat mai repede. La o femeie atat de tanara, un nodul dureros este de obicei benign, dar asta nu schimba faptul ca trebuia sa te prezinti la emdic imediat ce observai ca nodulul persista dupa o menstruatie (adica in maxim 4 saptamani de la momentul in care l-ai observat)

| mona a răspuns:

Fa o mamografie

| BiuL a răspuns:

Buna Irina, du-te la medic sa te consulte. Daca chiar nu vrei din cine stie ce motiv ai rabdare pana la urmatoarea menstruatie ca uneori nodulii de genul apar din cauza modificarilor hormonale. Daca nu se schimba nimic, medicul e singura solutie, Bafta!
ps: la 20 de ani ai sanse minime sa faci cancer de san deci de asta nu trebuie sa te temi

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Care e intrebarea? du-te la un doctor endocrinolog

| Laura927 a răspuns:

Buna Irina, nu vreau sa te sperii dar mergi de urgenta pentru o mamografie, este ft important!

| Nuconteazacine210 a răspuns:

Nodulii la san pot fi influenteti si de felul in care ai nascut(cezariana sau natural ) ori de alti termeni.Eu iti propun sa faci o radiografie si sa vezi exact ce ai ...medici iti pot spune cu precizie ce se intampla in corpul tau decat unii copii adulti de pe TPU( nu am spus-o cu rautatebig grin) SUCCES! Iti doresc sanatate!