Nu este posibil sa fie un nerv mort la gat, in situatia asta, nu ti-ai putea tine deloc capul ridicat, precum nou-nascutii.
Cel mai probahil problema ta este una psihiatrica, trebuie sa mergi la o clinica de psihiatrie si sa te internezi acolo pentru investigatii si tratament
Mda ce raspuns...) m-ai facut sa rad cu pshiatria ) probabil nu ai citit ce am facut...
Ba da, am citit si ai mai prezentat problema ta de mai multe ori. mai ai si alte tulburari de constientizare a activitatilor spontane (imi amintesc de o problema cu ochii) si nu ai fost niciodata internat la psihiatrie, desi ti-am mai zis. Nu e nimic de ras, mintea se poate imbolnavi exact ca trupul si se poate si vindeca. E pacat sa te chinui, mai ales ca ai facut investigatiile necesare pentru a exclude ceva fizic. Simptomele tale indica intens faptul ca sunt rezultatul unei stari depresive, cu tratament te poti vindeca. dar fara tratament, negandu-ti problema, ea se va agrava. Asculta-ma, lasa rasul inutil, mergi la un psihiatru, vei vedea ca iti va fi mai bine in maxim 1 an de tratament corect condus. Daca mai intarzii, problemele psihice au tendinta sa devina ireversibile si ar fi pacat
Andreea201329cu întreabă: