anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.Ma numesc Victor.Am o,, mica mare problema" In viata pe care am avut-o am avut destule necazuri toate provocandumi-le.De mic copil am avut ticuri, ma uitam des in oglinda, plangeam de fiecare data cand nu eram bagat in seama, am avut atacuri de panica, ganduri negre obsesive pe care le repetam mereu si in speranta ca acestea s-au terminat acum ceva timp am fost foarte fericit. Dar au aparut iar, ma apuca stari de tristete fara motiv(nu am probleme familiale, certuri sau mai stiu eu ce), tristete imensa, nu mai am pofta de viata, incepusem sa ma rog acum catva timp apoi am renuntat intorcandu-ma la viata cu pacate, ma gandesc ca am o soarta de nimic, ca sunt bolnav psihic ca am ceva ca nu mai pot, cu atacurile de panica ajunsesem la 5 nopti nedormite, dormisem doar 2-3 ore in 5 nopti, tensiune mare, tahicardie, pur si simplu m-am distrus singur.Cand am crezut ca mi-am revenit au inceput starile de tristete fara motiv, si un dor imens.Simt un gol in suflet desi nu am motive, plang intr-una ca nu sunt un om ca toti ceilalti si mai sunt si baiat. Ce sfaturi imi dati, nu vreau sa fiu dominat de necurat (intr-un moment ma gandisem si la asta), vreau sa scap de toate aceste stari pana nu devin bolnav psihic si depresiv pe viata.Nu a mers cu pastile.De ce ma simt neimplinit sufleteste desi nu am necazuri si motive foarte concrete? MULTUMESC
Edit/Delete Message Reply With Quote

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ai putea sa mergi la un psiholog si sa-i spui lui tot, uneori niciunuia dintre noi nu ne vine sa dormim, dar forteazate si roaga-te in continuare daca nu.incearca sa practici Wicca.Mult Succeshappy

| emima a răspuns:

Cred ca e vorba de o depresie usoara ar fi bine sa consulti un psiholog sa nu se agraveze si eu am trecut prin asa deva si stiu cum e sanatate

| IqStorm a răspuns:

E criza vârstei. Cu toţi am avut angoase în tinereţe. O să treci peste însă trebuie să fii tare. Orice complex îţi poate genera frică, angoase, ură pentru că tot timpul îţi găseşti exemple cu care să te compari şi câteodată nu eşti mulţumit de tine însă, cum spuneam, ele vor trece cu timpul. Dacă ai o relaţie bună cu părinţii nu ezita să le povesteşti cât mai mult. Cu siguranţă vor ştii să îţi explice mai bine prin ceea ce treci decât o pot face eu în câteva fraze. Nu cred că ai nevoie de psiholog. Primul psiholog este părintele.

| pisika a răspuns:

Socializeaza mai mult cu lumea, iesi din casa si gaseste oameni care sa aiba aceleasi preocupari ca si tine, fa-ti prieteni. daca vorbesti cu cineva despre asta o sa te simti mai usurat. familia nu iti este alaturi? descarca-te si sub forma practicarii unui sport, o sa te simti mai bine si fizic, iti oxigenezi creierul, gandesti mai limpede.
nu te inchide in tine, te autodistrugi incet-incet.
take care.
happy

| andreea89 a răspuns:

Impune-ti o viata linistita, sanatoasa, fa-ti un program de somn.renunta la a te mai gandi ca esti bolnav psihic, ca esti un obsedat, psihopat ce vrei tu.nu! esti un om normal ca toti celalti(oameni normali)tongue.nu te gandi deloc ca o sa ai o soarta urata (eu sunt de parere ca soarta si-o face fiecare). adopta o gandire pozitiva, pune pe hartie toate lucrurile si visurile pe care le ai si indeplinesteti-le, fa-te fericit, calatoreste, socializeaza.ai sa vezi ca viata este frumoasa dar pentru asta trebuie sa lupti, sa renunti la gandurile ''negre'', sa crezi ca intr-adevar este asa. daca nu vrei sa devi un nebun, un om de nimic fa ceea ce trebuie ai putina vointa, trebuie doar sa crezi, totul este in mintea ta! si eu ca si toti ceilalti am probleme, mai mult sau mai putin grave dar cu gandirea mea pozitiva reusesc sa le inlatur, nu m-am gandit niciodata la sinucideri, la lucruri pe care le-as putea face din impuls si pe care le-as regreta.si uite asa tristetea dispare imediat asta pentru ca nu-i dau voie sa se strecoare la mine.nuuuu si nuuu! hai incearca si tu nu e greu, te pot ajuta! hai ca poti.happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Au aparut cumva stirile de la ora 5 si pe TPU? laughing

| Ionut_Sur_1987 a răspuns:

Trebuie sa te uiti la cauza problemei, fa o hipnoza regresiva si se rezolva. dar mai intai vizioneaza calogero grifasi sa vezi despre ce e vorba, tot respectul...

| dinamo a răspuns:

Auziti la byby ne ia cu Wicca lucru ala demonic.Domne asocializiazate cu lumea ata tot.

| kid_5092 a răspuns:

Chiar tu ai zis ca ai incetat sa te rogi si te-ai intors la o viata cu pacate. Din chestia asta am inteles ca atunci cand te rugai iti era bine si ai avut o perioada mai buna.Ai incredere in Dumnezeu, caci dupa parerea mea doar el te poate ajuta.Desigur,este bine sa consulti si un psiholog.Nu este nimic rusinos.Viata nu este usoara pentru nimeni, de lucrul acesta poti fi sigur.Esti mai puternic decat orice stare de tristete.Constientizeaza ca in tine sta puterea sa treci peste obstacole.Fi consecvent visului tau(de a inceta cu aceste probleme), ai credinta, roaga-te, cauta sprijin din partea persoanelor dragi(sau din jur) si cu siguranta vei reusi. Puterea sta in tine! Mult succes si sper din suflet sa reusesti sa depasesti aceste obstacole.

| sandra_9169 a răspuns:

Da da cica la byby si cand a scris ca e ziua ei, sa nu te mai pruind dinamo ca ma suni hahalaughing))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))mwahahahahahaha, acum ma cred byby, maine ma cred altcineva, deci dinamo taci si nu ma mai sunalaughing)(am venit sa va stresez)

| sandra_9169 a răspuns:

Mai taci dinamo, date drek daca nu-ti convine ai inteles? daca nu-ti convine fa bine sa nu ma mai suni