| Alina_Scarlat_1993 a întrebat:

Buna seara ma tot frământă ceva, sa incep cu inceputul am fost de urgență sâmbătă seara ma durea f tare in partea dreapta si durerea parca se lasa pe picior, plus ca aveam ameteli si stări de greață..in fine trecând peste mi-am facut controale, mi au spus că am un chist pe ovarul drept, mi au dat antibiotic și multe altele acum ce voiam sa va intreb eu este mi au dat Duphaston 10 zile cate o pastiluta pe zi e normal sa am dureri foarte tari de burta si de mijloc exact ca la menstruatie? Mentionez ca este a 4 zi cand iau pastiluta, Va rog mult sa imi spuna cineva daca stie ca sunt tare îngrijorată până ajung la următorul control! Va multumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| ALGator a răspuns:

Vezi și efectele secundare din prospectul medicamentului.

| alinadianaaa a răspuns:

De obicei cand incepi un tratament cu progesteroni pot sa apara unele efecte:migrena, durere, senisbilitate la palparea sanilor.Aceste efecte apar datorita faptului ca in organism are loc o dereglare hormonala.