| Cosminel1192 a întrebat:

Mai este posibila cresterea in inaltime dupa varsta de 18 ani?
Am 18 ani si 1.71, ma pot inalta mai mult decat parintii mei, sa nu depinda de genetic? Daca exista niste metode va rog sa ma informati si pe mine.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| SkyPilot a răspuns:

Nu exisa nici o metosa de a creste, nici acum nici cand erai mai tanar. De crescut, in teorie mai poti creste pana la 21 de ani dar e putin probabil. Eu aveam la 15 ani inaltimea pe care o am si acum.

| OoBunnyoO a răspuns:

Depinde de la persoana la persoana, insa nu cred ca vei mai creste mult. Poate un centimetru, doi. Nu stiu daca unu, doi centimetri te-ar face mai inalt decat parintii tai.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am crescut pana la 20 de ani. se poate sa mai cresti, depinde d genele tale.

| Țoglă a răspuns:

Până la 21 de ani ești în creștere.

Răspuns utilizator avertizat
| SorinaSuciu a răspuns:

Eu am crescut mult in inaltime facand abdomene pe spalier. adica stai agatat de ceva si iti ridici genunchii la piept. incerca sa faci asta ceva vreme si cred ca o sa te mai inalti cativa centimentri.

| Cristi1241 a răspuns:

Fa si tu o medie cu inaltimile parintilor tai si vezi care poate fii inaltimea maxima dar asta depinde si de gene daca parinti tai au fost scunzi mici sanse sa fii inalta incearca si joaca mult baschet asa cred eu ca o sa te mai inalti