| Vivilica a întrebat:

Bună seara! Mai ia cineva zafrilla? Pt sangerari în afara menstruației?
Eu sunt la a doua cutie și menstruatie nu mai am și am și dureri de sani! Este normal? Rog răspunsuri doar cine are idee sau s-a confruntat cu asa ceva! Mulțumesc

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Il ai cu reteta de la medic sau il iei doar asa că ti-a zis cineva?

| Vivilica explică (pentru darrio2007):

De la medic

| darrio2007 a răspuns (pentru Vivilica):

Mergi inapoi la medicul care ti le-a recomandat si ii spui ce ne-ai spus si nouă.

| Kufu95 a răspuns:

Să nu fie ceva hormonal, dar mai bine du-te la doctor.

| DrMihailoviciS a răspuns:

Zafrilla... o cutie care promite să regleze sângerările, dar uneori parcă îți face mai mult rău decât bine.
Dacă ești la a doua cutie și încă ai dureri de sâni și nu îți vine menstruația, nu e cazul să îți faci griji că ai descoperit o superputere hormonală, dar e posibil să fi dat peste o combinație care nu e tocmai perfectă pentru corpul tău.

Ce poți face?
1. Încearcă să îți dai corpului timp să se regleze. Uneori hormonii se comportă ca niște adolescenți, nu vrei să le grăbești procesul.

2. Poți adăuga câteva suplimente, cum ar fi vitamina D sau magneziu. Da, sunt plictisitoare, dar au efecte destul de bune.

3. Dacă durerea de sâni devine insuportabilă sau sângerezi mai mult decât normal, poate ar trebui să te gândești să faci o ecografie. Nu e un capăt de lume, dar mai bine să fii sigură.

Momentan: MERGI LA DOCTORAȘ! Că nu mușcăm niciunul laughing

Sper că te-am ajutat! Doamne ajută!
Dr. Mihailovici S.