Buna.Ar fi intelept sa mergi la medicul stomatolog.Nu exista decat tratament temporar pentru durere, insa tratarea problemei o poti face doar la cabinet.
Din păcate am abces pe poți dinți și totul o început de la 8 ani cand i-am cerut la parinti sa ma duca la dentist nu mo dus pana în prezent adică 19 ani dar eu ma spalam pe dinți dar degeaba s-i faza naspa e ca n-am bani pentru toată gura
Care o fost din cauza părinților mei și nu stiu ce sa fac acum poate o rata la banca pentru am repara dantura alta soluție nu am
Stomatita sau leucoplazie dar as merge pe prima varianta.nu ai ce, trebuie sa mergi la dermatolog că, cauzele pot fi multiple.
Cred că este o candidoză bucală sau să ai un apces. Spală-te pe dinți și vezi dacă trece
Din păcate am abces pe poți dinți și totul o început de la 8 ani cand i-am cerut la parinti sa ma duca la dentist dar prevenim dintr-o familie saraca parintii mei se ocupa cu gradina nici unul dintre ei nu-i angajat nu mo dus pana în prezent adică 19 ani dar eu ma spalam pe dinți dar degeaba s-i faza naspa e ca n-am bani pentru toată gura
Care o fost din cauza părinților mei și nu stiu ce sa fac acum poate o rata la banca pentru am repara dantura alta soluție nu am
killmesoftly întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Deeaandreea9156 întreabă: