| antonia9206q a întrebat:

Buna seara, mi-am luat un vape elf, pink lemonade.Inainte faceam sport(ma antrenam acasa), iar, cred ca din cauza vape-ului am devenit mai lenesa.Inainte eram o fata care isi respecta programul iar acum nu mai respect nimic, e din cauza vaporilor care ii trag in plamani? Si inca o intrebare ar fi ca eu inca imi curat dintii cu ata dentara si pasta de dinti, insa acestia au inceput sa devina mai intunecati.Tot din cauza vape-ului e?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| blackann a răspuns:

Vape-ul nu iti "intuneca" dintii la fel ca tigarile. tigarile iti ingalbenesc dintii in timp. vape-ul nu ar avea "puterea" sa faca asta intr-o perioada scurta. poate esti putin paranoica. de la tigari te poti simti mai obosit, e adevarat. dar eu fumez de 10 ani si merg la sala zi de zi. e vorba de vointa si "chef".

1 răspuns:
| Violleta2022 a răspuns:

Sa vezi cat de intunecati sunt plamanii...de la toate chimicalele care le inhalezi.