| Javert a întrebat:

Bună seara, mi-e foarte jena sa întreb, dar poate voi primi un sfat bun.
Să-mi fie cu iertare ca întreb, dar mi s-a făcut un fel de buba pe fund, habar n-am de la ce, ce înseamnă? Eu cred ca de la vreun vas de toaleta. Eu imi fac acel tapet obișnuit din hârtie igienica, dar na, nu știu ce sa însemne asta.
Chestia e ca e dureros. Nici nu am putut sa vad clar ce-i acolo.

Am avut niște fisuri anale si tratamentul l-am terminat spre sfârșitul anului trecut.
Sper sa nu fie ceva grav.
Am avut si mai am uneori dureri, dar niciodată nu mi s-a întâmplat sa mi se faca asa ceva. Îmi cer iertare încă o data.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Apokales a răspuns:

Daca este langa anus, atunci s-ar putea sa fie vorba de hemoroizi externi. Din cate stiu acestia apar si din urma faptului ca nu ai igienizat bine zona. Dar daca este undeva pe fese, nu stiu, n-am nici o idee.

| Javert explică (pentru Apokales):

Da, nu m-am exprimat eu bine, deși voiam sa par elegant. =) este pe fese, dar na, sper sa treacă. Parca se înrăutățește pe zi ce trece. Trebuie sa stau ca Dana Budeanu, picior peste picior rolling on the floor

| oz_1736 a răspuns:

Daca este mult mai mare ca un furuncul si tot creste, trebuie sa mergi la medic. De obicei o patesc barbatii la radacina unui fir de par. De obicei persoanele care stau mult pe sezut: sofer, bicicleta, birou. Trece de obicei prin operatie

| Javert explică (pentru oz_1736):

Nu! Exclus! Nu vreau sa trec prin asa ceva!