anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara.Nu mi-a venit ciclul 2 luni am fost la medic si mi-a dat tratament cu Cyclo-Progynova mi-a spus ca dupa ce le termin trebuie sa imi vina ciclul, am gatat de luat pastilele de 6 zile dar inca nu mi-a venit ciclul. A mai folosit cineva acest tratament?
dupa cat timp ar trebui sa imi vina ciclul de la terminare pastilelor?
va multumesc pentru raspunsuri.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Ar trebui sa se intample la 3-5 zile de la intreruperea pastilelor. Daca nu-ti vine ciclul pana luni, du-te neaparat la medicul care ti-a recomandat tratamentul pentru investigatii suplimentare.

| Darry a răspuns:

Sincer nu am auzit de aceste medicamente, eu stiu ca daca nu-ti vine menstruatia, trebuie luat "Duphaston", asta este pentru reglarea menstr.
...asta in cazul in care nu esti insarcinata...(dar spui ca ai fost la medic).
...mai asteapta cateva zile, nu te panica, daca tot nu vine, mai fa-i o vizita medicului...

| felicia21 a răspuns:

Ți a venit ciclul până la urma ce ai mai facut