anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna seara, nu stiti ceva medicamente pentru a nu avea emotii? mi se intamplla uneoricand sunt in societate sa ma pierd, sa ma cuprinda emotiile cand am cv important de facut.Nu sunt ceva medicamente, tratamente pentru a fi mai calm in asemenea situatii? va multumesc pentru sfaturi

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
| Raniia a răspuns:

O tableta de calciu inhiba starile emotive.

| DakotaRoyse a răspuns:

Da, se numesc anxiolitice, dar se dau numai cu prescripţie medicală. Din păcate, nu se dau cu una, cu două, pentru că dau toleranţă şi/sau dependenţă, deci nu le vei primi dacă mergi să ceri la medicul de familie.
În schimb, trebuie să îţi iei inima în dinţi şi să îţi înfrunţi frica. Gândeşte-te că şi alţi oameni sunt ca tine, şi vorbeşti cu oameni la fel de emoţionaţi ca tine, fără să îţi dai seama, pentru că până la urmă trebuie să depăşeşti aceste senzaţii. Nu te mănâncă nimeni!

| ZOZOKid a răspuns:

Numai un psiholog sau un psihiatru poate decide daca ai nevoie de asemenea medicament, si in cazul in care chiar iti trebuie, nu mai el poate sti ce sa-ti recomande.

| Vasybulan a răspuns:

Ok, pai eu am folosit Emocalm, daca nu ma insel. E un produs naturist. Insa mare atentie. Sa nu il folosesti des (agresiv), deoarece are efecte secundare destul de neplacute, la supradoze.

| edit28 a răspuns:

Maria si Ioana.

| gosh0108 a răspuns:

Sunt calmantele care te pot ajuta, dar fara reteta nu sunt sanse sa gasesti. Sedatif PC este unul foarte bun.

| sWeetSannin a răspuns:

Alcool laughing sa vezi