| PeanutButter272 a întrebat:

Nu stiu daca are vreo legatura cu ceea ce urmeaza sa intreb, insa cred ca e mai bine sa mentionez. Acum 3 ani am avut niste atacuri de panica care durau si cate doua ore. De atunci am ramas cu niste probleme de respiratie (respir aproape numai pe gura si cam la un minut-doua simt nevoia sa trag aer foarte puternic sau mi se pare ca ma sufoc cand inghit). Totusi, am invatat sa traiesc cu problema aceasta. Problema e ca de vreo 3 luni am inceput sa simt ca ma sufoc noaptea sau sa ma trezesc fara sa respir. De cateva zile simt in continuu o apasare pe piept si un nod in gat. Ultimele analize pe care le-am facut au iesit bine, in afara de lipsa de calciu. M-am gandit ca problema poate sa fi aparut tot pe fond psihic sau din cauza ca sunt suspecta de anorexie. Credeti ca ar putea sa fie ceva mai grav? La doctor o sa merg zilele astea, insa am vrut sa cer si parerea voastra. Mentionez ca am 14 ani si nu fumez, iar in rest singurele simptome sunt temperatura de 35 de grade celsius a corpului si uneori o senzatie de moleseala.
Multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Donsavas a răspuns:

Esti in crestere iar tu vorbesti de anorexie! Tu unde crezi ca ar fi problema? Ti o faci cu mana ta! ia si mananca si lasa analizele ca nu te ingrasi cand tu trebuie sa te inalti... lipsa de calciu tot vei avea asa ca mananca niste susan cu varza si alte alimente naturale bogate in calciu. Nu ai probleme de respiratie, este doar o frica sau un gand de al tau. Nu te vei imbolnavi asa devreme daca duci un stil de viata normal, ca toti ceilalti tineri sanatosi.

| Norbert335 a răspuns:

Mergi la doctor cat mai repede