Esti țiganca sau ce sunt cuvintele astea sa moara familia? Cauta tu singura pe google ce stai degeaba sa astepti mura in gura sa-ti dea altul, daca numai altceva in cap decat blesteme si sînii lasati e grav. Cîte clase ai? Sunt alte lucruri importante pe lumea asta decat sînii tai, ăia sunt mostenire genetica asa o fi si mama ta deci nu ai ce sa le faci decat sa porti sutien sa i obisnuiesti sa stea cum vrei tu nu cum vor ei, dar daca esti comodă nu vei face nimic, daca de acum incepi sa porti sutien posibil sa ai o șansa sa i refaci cum erau, ce varsta ai? Ar mai exista o solutie, operatia de micsorare a sînilor dar costă niste mii de euro. Daca îi ai opereaza te.
Da sunt tiganca. Nu nu mie rușine cu etnia mea
Sanii se lasa din cauza greutatii lor, nu din cauza ca ai tras tu de maieu.
Din pacate, un san lasat nu se va ridica niciodata, decat printr-o operatie estetica, care-l modifica.
Sunt recomandate dusurile cu apa rece sau gheata pentru revigorarea corpului, dar trebuiesc facute zilnic, toata viata.
Daca metoda asta cu gheata ar functiona oare ar mai exista femei care sa platesca mii de euro si sa se supuna unei proceduri chirurgicale cu toata durerea si riscurile asociate pentru liftingul sanilor?
Poti incerca sa stai in patru labe. Ajuta tot timpul sa ai sani fermi. De fapt gravitatia ajuta insa asta e alt subiect.
Bafta multa iti doresc?
Nici un leac babesc nu o sa ajute sanii sa devina fermi. Singura solutie ar fi o operatie de ridicare a lor. Eu mai degraba as zice sa incerci sa iti accepti corpul asa cum este si sa realizezi ca idealizarea imaginii sanilor nu e sanatoasa. Toate femeile au sanii lasati, unele au un san mult mai mare decat celalalt san, unele au sanii foarte mici. Asta este normalitatea de fapt. Deci parerea mea este nici macar sa nu te deranjezi sa faci chestia aia cu gheata. Nu va functiona. Si daca problema asta te preseaza foarte tare si crezi ca nu poti trai linistita cu sanii asa cum sunt in prezent, poti sa incepi sa pui bani deoparte si sa faci o operatie de ridicare.
Masarea sanilor e ca dusul rece dupa ce iti faci baia propriu-zisa, e pentru a intari tesutul epidermic(sper ca am scris bine, se mai uita biologia cu trecerea timpului).
Ideea e ca incearca sa faci un dus de 5 min rece dupa ce te-ai imbaiat in apa fierbinte(preferata de fete). Incearca sa faci trecerea progresiv,eu nu am patit nimic,dar corpul tau e diferit si sa nu o dai in altele.
Ce m-a frapat si nu am putut sa ignor e fraza de la final,ma faci sa cred ca esti de alta etnie,ceea ce nu imi pasa,nu judec,dar chiar era necesar sa te exprimi asa? Nici nu a apucat nimeni sa iti zica ceva negativ ca ai si sarit tu cu gura,esti femeie,comporta-te ca atare, nu zic sa fii robot, dar sa scoti asemenea cuvinte fara niciun motiv e stupid.
Si ca o gluma de incheiere sanii se ridica si ei, daca vad ca tu devii mai feminina, altfel fug cat mai departe (in jos) fata de cuvintele scoase din gura ta.
Da sunt tiganca draga. Mulțumesc de sfat și tot așa că o gluma de final...glume de-astea faci cu doamna mami
loredana_4897 întreabă: