Mergi la spitalul de urgenta, ca-i deschis non stop. Stiu ca-i foarte dureros si daca poti rapue-o singur sau tai-o.
Am rezolvat, cu o forfecuta foarte subtire am taiat pielea ce era lipita de unghie. Nu a fost dureros si nici caz de infectie nu e pentru ca e rana foarte mica. Mersi pentru idee.
Spala bine cu apa si sapun daca nu ai apa oxigenata, si pastreaza zona curata, sa nu se infecteze.
sanatate multa!
Of ce situatie...Dar nu ti-au spus sa ramai bandajat / a?
Te rog bandajeaza-te si daca poti, mergi la spitalul de urgente
Iti doresc bine si recuperare rapida si usoara!
Am fost bandajat o luna întreaga, la ultimul control, a spus ca unghia s'a lipit cu succes de deget și ca nu mai este necesar bandajul. Ea fiind moarta, în timp s'a deslipit înapoi, iar acum a rămas fix în vârful degetului lipita. Deci imaginează-ți ca sub unghie, carnea a făcut un strat anume întărit, este ok, dar în vârf carnea este încă lipita de unghie și este dureros dacă o mișc în acea zona. Nu știu dacă ma poate ajuta vreun spital în Anglia deoarece sunt vizitator și aici lucrurile merg foarte greu chiar și pentru civili. Cred ca nu am încotro decât sa stau cu disconfortul pana când bucățica aia de carne se usucă și o pot trage ușor pana sa iasă definitiv. Îți mulțumesc pentru grija
Bandajează și du-te la ugențe. Nu o smulge, ca îți mărești șansele de a te pricopsi cu vreo infecție.