Recoamnd cauterizarea sau criogenizarea, ca rana pe col uterin este facut de o infectie HPV cu tulpina cancerigena.
Nu sta pe ganduri, elimin-o cat nu avanseaza ca sa nu ajungi in cativa ani cu cancer de col uterin, fiindca cancerul nu doare, decat in ultima faza a lui, cand esti pe moarte.
Vad ca ai numai 16 anisori si rana pe colul uterin, asta insemnana ca este o tulpina de HPV foarte agresiva, care avanseaza rapid odata ce progreasarea ei a ajuns sa-ti corodeze colul atat de mult si iti poate face cancer in 2-3 ani.
Iti dau un sfati serios: nu mai accepta sex fara prezervativ ca mai sunt inca 5 tulpini de HPV care provoaca cancerul de col uterin, cancerul ovarian, cancerul mamar si bucal, asta pe langa SIDA, clamidia si alte boli sexuale grave.
Bună, analizele arata ca nu am absolut niciun virus, infecție, bacterie, stafilococ.
Displazia de col uterin (rana pe col uterin) este provocata de infectai cu HPV sau cand ai avut interventii chirurgicale repetate, precum avorturile.
Tu ce ai avut din astea doua?
Cunosc cateva doamne care au facut aceasta procedura. Pentru ele a fost ok.
Asta nu inseamna ca la tine va fi neaparat la fel.
Iti recoman sa ceri a doua opinie de la alt medic. Si compare cele doua opinii medicale ca sa ai o situatie clara a ta.
Succes.
Aceasta este a doua opinie, prima doctor mi-a dat ovule pentru tratare. Nu s-a tratat din contra s-a mărit
Hmmm. nu stiu ce sa zic, dar daca cu prima nu s-a rezolvat, iar la al doilea tratament nu esti sigura, eu zic ca sa mai mergi la un medic.
Stiu alta programare, posibil si alti bani + disconfortul creat. Dar totusi daca nu te sinti inca confortabil cu acest nou tratament, mai incearca totusi un medic. Am auzit odata un medic care spunea de o operatie, ca daca din 5 medici x spun ca sa o faci, de abia atunci sa faci. Adica a spus ca e mai bine sa ceri 5 opinii ca sa fii sigur. Pana la urma vorbim de propria sanatate.
Mario1996 întreabă: