Bună!
Eu tot NU pricep de ce ar trebui să "demonstrezi" cuiva că eşti virgină - FĂRĂ supărare!
Bănuiesc că este vorba de un băiat...
Dacă e aşa de tâmpit că-ţi CERE să mergi la medic ca să-i "demonstrezi" că eşti virgină, atunci respectivul NU merită atenţia ta!
NU mai fi aşa de credulă/naivă şi de influenţabilă!
Ai şi tu puţină DEMNITATE!
E plină lumea de băieţi, găseşti altul
Revenind la întrebarea ta :
Dacă vrei ca medicul să-ţi dea "în SCRIS" ( o "Adeverinţă"/Certificat medico-legal ) că eşti virgină, atunci TREBUIE să mergi la medicul legist!
Dacă vrei doar să confirme "verbal" că eşti virgină - lucru care NU prea te ajută deoarece respectivul băiat NU poate intra cu tine în cabinet - poţi merge la ginecolog.
În ambele cazuri TREBUIE să ai la tine actul de identitate şi să fi însoţită de un PĂRINTE ( mama/tata ).
La IML ( medicul legist ) se PLĂTEŞTE contravaloarea consultaţiei şi actul respectiv!
Toate cele bune.
Poti sa faci un astfel de test la IML-costa in jur de 1 milion si ai nevoie doar de o cerere pe care o completezi acolo si de buletin. Sau poti merge la ginecolog. Nu stiu ce sa iti spun despre parinti, nu cred ca sunt multe cazuri de fete care vor sa mearga singure sa vada daca mai sunt virgine, de obicei le duc parintii.
Nu vad de ce ar trebui sa ii dovedesti cuiva ca esti virgina, mai ales ca din cate inteleg nu e vorba de parinti.
E un lucru mult prea personal.
Nu are rost sa te injosesti asa pentru nimeni, parerea mea!
Nu prea cred ca ai nevoie de acte ca sa cumperi ceva de la farmacie........si nu, nu trebuie sa te insoteasca parintii, dar nu crezi ca esti cam mica pentru a-ti incepe viata sexuala?
David123321 întreabă: