| Densia03 a întrebat:

Bună seara, poate este în grup medic sau cineva care știe, am o fetiță de 6 ani căruia la 3 ani i-a căzut un dinte de sus accidental, un alt copil a lovit-o cu leagănul în gurița, atunci ne-am dus la urgențe a fost totul ok (acum 3 ani ) i-a făcut radiografie dentară și mi-a spus ca rădăcina dintelui permanent este acolo și i va crește!
acum are 6 anișori i-a căzut și celălalt dinte acum 2 luni căzând normal. Dar nu îi mai crește deloc nici unul din ei! să fie asta o problemă? de ce nu îi crește măcar puțin să se vadă?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Din pacate pe acest forum NU exista medici!

Mergeti la un dentist care se ocupa si de copii, investigand cauza pentru care copilasului nu-i mai cresc dintisorii. sanatate multa!

| Furnicuta000 a răspuns:

Nu inteleg cum adica i-a cazut si celalalt dinte? I-a cazut la 3 ani, i-a crescut si i-a cazut din nou? Pai de cate ori sa-i mai creasca.
Pune intrebarea ca lumea ca sa ne dam seama

| LaSteauaCareaRasarit a răspuns:

Dintii vor creste cand le vine randul. Totul e programat, stai fara grija.
Mergi la dentist, ii face o radiografie si vede exact radacinile dintisorilor.
Trebuie mers acum, pentru ca e cel mai bun moment sa corecteze daca e ceva de corectat.
Strungareata, maxilar prea mic, sa evite incalecarea dintilor etc.