Sa nu-ti fi gresit analizele. Ar trebui repetate la alta clinica. Eu asa am patit. De la analize au zis ca am hepatita si eu aveam apendicita. Daca-ti povestesc ce am patit te ingrozesti!
Nu are cum sa le greseasca ca mi-a dat rezultatul cu poza la ecograf pe loc
Eu vorbesc de analizele de sange si urina. Daca ai o apendicita acuta numai asa se poate depista nu cu ecografie.
Am scris si mai sus ca am facut ecograf, analize sange si urina. Apendicita nu o mai am si durerea este legata de cicatricea acesteia.
Apendicita nu mai ai? Apendicele, poate. Apendicita este boala. Cat despre analize eu vorbeam sa le repeti la alta clinica. Fa ce vrei! Eu ti-am dat un sfat!
Unicul sfat, faci o ecografie, in urma acestei analize medicul va pune diagnostic clar, ai sau nu infectie urinară, si medicul tau de familie pune diagnostic asa din burta lui? Nu te consultă? ce medic e acela, sau aceea daca cumva este o doamnă doctor,, tu ce vârstă ai? Esti fată sau băiat? Multumesc mult, sanatate multă
Sunt fata si am facut ecografie, analize sange si urina si nu inteleg de unde a dedus ea ca as avea infectie urinara cand analizele au iesit bine.
XxPANDAMANxX întreabă:
XxPANDAMANxX întreabă: