Probabil e ochiul mai sensibil, asa cum ai spus. Si mie mi s-a intamplat la fel la ochiul stang in prima zi, apoi n-am mai simtit nimic. De ce ai aruncat lentilele? Asa ti-a zis oftalmologul, ca sunt de o saptamana? N-am mai auzit pana acum... Stiam de cele zilnice si lunare. Cele de proba sunt tot de o luna, cel putin eu de-alea am primit.
Da, mi-a spus ca sunt de proba pentru o saptamana, dupa sa vin la ei si sa imi iau lunare. Dar a trecut deja o saptamana, e normal ca sa ma deranjeze ochiul inca?
Daca a trecut acea perioada, cred ca da. Au acea limita de timp deoarece se depun proteine si pot sa devina chiar abrazive.
Decat sa pui intrebari prostesti pe TPU, mai bine citeste! Vezi ca s-a descoperit Google, la tine nu a ajuns?
http://vedereperfecta.com/......e-contact/
"Site-ul TPU (Toți Pentru Unu) este o rețea de socializare, o platformă online de întrebări și răspunsuri, lansată în noiembrie 2008. În prezent deține un loc de frunte în rândul unor astfel de pagini web.
Utilizatorii își oferă reciproc soluții la problemele cu care se confruntă, împărtășind între ei cunoștințele și experiența proprie."
"Doar cand e cazul". Probabil ea a considerat ca e cazul. Nu-i poti spune unei persoane ca "nu e cazul" atunci cand vrei tu. Nu a gasit raspunsul potrivit pe Google si a venit aici. Poti sa pui cate intrebari vrei si despre ce vrei, oricand vrei. Daca era ca tine, probabil stabileau o limita de intrebari.
In caz ca nu stiai, am cautat raspunsul pe Google si nu l-am gasit, de aia am apelat la TPU. Si pot sa pun ce intrebari vreau.
Ti-am dat un link, l-ai citit? Asta asa, la prima cautare!
Da, chiar am citit si nu vad ce legatura are cu intrebarea mea. Eu am vrut raspunsul de la niste persoane care poarta lentile si au trecut prin asta
Când te mai jenează, înseamnă ca nu se așează bine pe ochi, da-o jos și pune-o de câte ori e nevoie pana nu o mai simți, port lentile de 1 an jumate și asa procedez, dacă nu du-te și întreabă la un medic oftalmolog cu specializare în asta
Îți recomand lentilele zaiss, sunt mult mai moi și costa în jur de 150 -200 Ron pe 3 luni (3 perechi - 1 luna perechea)