| gigel333 a întrebat:

Pot avea probleme cu calcemia din cauza masturbarii? Aveam perioade in care ma masturbam de mai multe ori pe zi(chiar si de 3 ori), aproape in fiecare zi. Dupa niste analize am observat ca am calcemia sub limitele minime si as dori sa stiu daca masturbarea are vreun efect asupra acestui lucru. Cunosc ca prin sperma corpul elimina substante esentiale corpului. Am 19 ani.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Nu, nu poti avea probleme cu calcemia din cauza masturbarii. Cantitatea de substante pierduta este minima, organismul o reface in mai putin de 30 de minute. Ca sa ai realmente probleme ar trebui sa ejaculezi in medie de 100 de ori pe zi timp de mai multe luni consecutv, ceea ce, evident, este imposibil

1 răspuns:
| FelixAndrei a răspuns:

Miscare si alimentatie sanatoasa. iti revine calcemia in limite normale dupa.