Bună!
Te rog frumos să te linişteşti înainte de toate.
Eu o sa iti explic doar pe partea de anxietate, nimic mai mult si te rog sa nu pui accent in totalitate pe raspunsul meu.
Simpotmele pe care le ai (frica de a dormi ca nu te vei mai trezi si celelalte) fac parte dintr-o anxietate.
Eu iti recomand sa iei legatura cu un psiholog sau un psihiatru, deoarece ai varsta frumoasa iar aceasta problema care de altfel nu e atat de grava, dar netratata poate duce chiar la suicid.
Un psihiatru te va ajuta sa scapi de aceasta problema foarte repede, iar tu va trebui sa fii mai linistita si sa nu te mai gandesti la ce va fi.
Totul va fi bine!
Iti doresc multa sanatate, multa fericire in viata, multi ani inainte si sarbatori fericite!
Mulțumesc frumos! Apreciez orice sfat și răspuns, sunt un pic mai calmă atât, dar tot simt îngrijorarea nejustificată... Voi merge să tratez!
E anxietate, asa mi s-a zis in Spania cand am mers la medic tot cu intepaturile care le ai tu acum. Daca mergi in vizita in tara o data pe an iti faci analize si vor depista daca gasesc ceva, la ce sistem au astia cu nhs-ul nu prea poti avea incredere intr-un viitor lung de a sta multi ani in gb. Doar daca reusesti sa faci 10 si ai drept la pensie apoi te retragi in tara iti cumperi o locuinta si te bucuri ca ai realizat ceva.