Ti am mai raspuns odata, trebuie sa o vada medicul, dar daca tu nu vrei, atunci asta e.
TPU NU II POATE DA PRIETENEI TALE UN DIAGNOSTIC CORESPUNZATOR. Dar poti merege cu ea la ginecolog
uite cateva informatii pe care le am gasit pe net...
Cu toate ca sangerarea dupa contacul sexual poate fi ingrijoratoare, de cele mai multe ori nu indica o problema grava. Exista, intr-adevar, si situatii in care afectiuni mai serioase precum infectiile cu transmitere sexuala pot cauza sangerari in urma raporturilor sexuale, insa acestea sunt destul de rare.
In cele mai multe situatii, sangerarea poate debuta chiar la nivelul vaginului, ca urmare a unei traume fizice. De pilda, atunci cand vaginul nu este bine lubrifiat in timpul contactului sexual, peretii acestuia pot fi agresati in timpul sexului, iar astfel apar sangerarile. Menopauza si alaptarea pot cauza uscaciune vaginala, deci femeile care se afla in aceste perioade sunt mai expuse riscului de sangerare vaginala.
Ai zis asa "Prietena mea" si "Ultimul contact sexual fiind pe data de 1 ianuarie, iar de fiecare data ne-am protejat". Fie ati facut amandoua singure fie cu cineva. Ati mers amandoua la unu sau cum? Sa va fie rusine. Pacatoaselor.