anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Prietenei mele ii curge un lichid alb asa mai gros din vagin si in plus i-a intarziat si ciclul cateva zile, desi ea zice ca trebuie sa ii vina si azi i-au curs cativa picuri eu is cam speriat! Act sexual am facut foarte des in ultimul timp dar mereu eram protejati, dar noh...cine stie...
Oare ce poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
9 răspunsuri:
| Jameson a răspuns:

Poate ia ramas sperma inauntru si acum curge afara, fi si tu mai atent nu mai ejacula ca un elefant ca nu te ajuta cu nimic.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

NU ai de ce să te îngrijorezi : din moment ce aţi folosit prezervativ ( şi bănuiesc că l-ai verificat după actul sexual să nu fie rupt ), NU are cum să rămână însărcinată.

Chiar dacă menstruaţia i-a întârziat câteva zile, din moment ce azi au curs ( deja ) câţiva picuri înseamnă că i-a venit menstruaţia.

Toate cele bune.

| dragos9234 a răspuns:

Si-a inceput viata sexuala de curand?
Daca da, asta-i raspunsul.

| dragos9234 a răspuns:

Daca sunt 3-4 luni(4 fiind maxim) de atunci, este normal.
Dupa inceperea vietii sexuale apar modificari.

| Ana0Maria a răspuns:

Nu ai de ce sa sa te sperii. Toate fetele au lichidul asta. Iar menstruatia a intarziat, poate din alte motive, din moment ce tu spui ca v-ati protejat nu ai de ce sa-ti faci griji.

| ValiP a răspuns:

rolling on the floor)))))))))))))))))))

| kakamaka22 a răspuns:

I se trage de la excitatzie normal ca vatzi..de multe ori nu? e orgasm, dar nu-s sigur, e doar cred cai orgasm, nu e nimic grav

| eneaanamariabiancaandreea a răspuns:

Lichidul alb este ceva normal la fel este modul de a se curata vaginul stai linistit, stai linistit ciclul poate intarzia in fiecare luda depinde de organism, de stres, de multe altele

| fabi77 a răspuns:

E normal in Romania totul intarzie