Păi în principiul chiar așa este recomandat 4/5implanturi pe o arcadă și așa se pune toți dinții. Pe arcada respectivă. Acum depinde și ce lipsuri și unde le ai. Dar dacă stai ft rău. Așa se face. Ți se scot dinții de sus de ex. Se pun 4/5implanturi pe arcadă de sus și apoi dantura nouă direct.
Mie in principiu imi lipsesc jos molarii din amandoua partile si am ramas doar cu cei 6 dinti de jos din fata. Si tare as vrea sa ma apuc de refacut dantura dar ma speriasem cand am auzit de la o cunostinta ca poate sa ma coste si 10 mii de euro.
Dacă ai numa doi lipsa. Eu personal îți recomand două implanturi. Și ai scăpat. Este 600€ implant la care se adaugă manopera și dintele aprox 200-300€ cam 900-1000€PER total bucata
Iti multumesc pentru raspuns dar nu cred ca m-ai inteles in totalite. Eu sus mi-am facut lucrarea toata in alta tara in urma cu un an jumate si e ok. Acum e problema pe partea de jos fiindca am ramas doar cu cei 6 dinti din fata iar restul cei care nu se vad dintr-o parte si alta adica toate maselele nu mai am niciuna si am scos si nervul fiecareia din masele. Acum asta m-ar interesa oare cat m-ar costa sa pun toate maselele de jos inapoi prin metoda implantelor.
Am înțeles. Prima dată se înțelegea ca doar doi îți lipsesc. Dar acum ai explicat mai clar. În asemena situație sunt și eu. Doar ca e la arcada de sus. O să fie necesar de 2 implanturi pe fiecare parte. Se face un fel de proteză/pubte. Ceva de genul acela mi s-a zis mie. Mai ales ca eu apoi vrea sa pun și aparat dentar metalic
Da stiu si eu faza cu proteza fiindca asa am facut cand aveam probleme la arcada de sus. Deci sa inteleg ca voi avea nevoie unde la doua mii de euro fiindca la mine in oras in Timisoara e 490 de euro un implant. Eu ar trebui sa ma rezolv cat mai repede fiindca va trebui sa filmez mai multe videoclipuri la niste piese de-ale mele unde cant eu, altfel voi pierde un contract ceea ce chiar nu as vrea sa se intample
Cam da
Iar pe tine cam cat te-a costat sa iti faci partea de sus? Toata lucrarea ma refer
Am dat aproximativ 8000si ceva de lei… ca am mers la cineva prin recomandarea unui student care făcea practica. Și acum vreau să văd cat mă costă să îmi pun sus doar aparat dentar metalic
Din cate stiu eu costa cam 2000-2500 de lei sa iti pui aparat dentar metalic
Am o nepoată de 11 ani. La ea a costat 3600lei. Nu știu exact care sunt prețurile sincer la aparate dentare metalice
Salut! Sa iti traiasca nepoata! Mi se pare cam mult, poate a fost dusa la un stomatolog mai scump si de asta. Eu nici la oameni maturi ca noi nu am auzit sa coste mai mult de 2000-2500 de ron pe cuvant de onoare!
Mulțumesc! Sper să ai dreptate. m-aș bucura să fie așa. să merg cu 4000lei pregătit să îi dau și să aflu ca merg înapoi acasă cu 2000) ce bine ar di
Doamne ajuta sa fie asa! Amin